Marcel Habetslaan 24 - 3600 Genk

    ---

Al meer dan 25 jaar gespecialiseert in 2dehands en nieuw onderdelen.

089 38 54 73089 38 54 73

Autodepannage de klok rond

Hebt u een ongeval of pech op de weg? En wil u een bedrijf van autodepannage in Genk contacteren? AAG staat 7 dagen op 7 de klok rond om u uit de nood te helpen.

7 dagen op 7 dag en nacht bereikbaar

Moet uw auto na een ongeval of panne dringend weggesleept worden? En weet u niet wie te contacteren in het midden van de nacht? Dan komt AAG meteen ter plaatse. De sleepdienst van deze garagehouder in Genk staat dag en nacht paraat en dit 7 dagen per week. Op die manier kunnen we zeer snel uitrukken, zelfs op de meest ongewone uren. Hebt u een klapband gehad? Dan kan u bij onze bandencentrale terecht om die te laten vervangen. Ook voor herstellingen en airco-onderhoud staan wij dagelijks paraat.

Uw redder in nood

Naast autodepannage na een ongeval of panne, kunnen wij uw auto hier ook herstellen en de nodige occasieonderdelen of wisselstukken voorzien. Onze specialiteit zijn 2dehands auto-onderdelen van Italiaanse merken. Wil u de auto liever verkopen? Ook dan bent u bij Auto Afbraak Genk aan het juiste adres want deze garage neemt ook auto’s met lichte schade over. Ook voor de aankoop van recente of minder recente 2dehandswagens kan u bij deze garagehouder uit Genk probleemloos aankloppen. Kom zeker eens een kijkje nemen in onze werkplaats.